Friday, 16 March 2012

tweede Partycipation Week


Toegankelijkheid en diversiteit staan centraal tijdens deze PARTYcipation Week, die van 21 tot en 26 maart op verschillende locaties in Leuven plaatsvindt. Het initiatief wil het open en internationale karakter van de stad en haar onderwijsinstellingen in de verf zetten.
Zo kan u op 22 maart naar een paneldebat over de aanpak van financiële drempels in het hoger onderwijs, maar diezelfde avond is er ook een Afrikaanse modeshow georganiseerd door studenten. Op de kalender van de PARTYcipation Week staan verder onder andere een workshop ‘gender in de blender’ (22/3), een debat over de democratisering van het hoger onderwijs (26/3) en een sessie ‘speedfriendshipping’ (26/3). In het kader van de PARTYcipation Week lanceert de organisatie ook ‘PARCOURS’, een wandeling langs plaatsen in Leuven waar diversiteit een bijzondere invulling heeft gekregen. Kom op woensdag 21 maart tussen 9u en 12u zeker eens kijken in de Universiteitsbibliotheek en ontdek welke initiatieven KU Leuven neemt om drempels tot studeren weg te nemen.
Alle informatie over het programma van de PARTYcipation WEEK kan u vinden op www.partycipation.be
PARTYcipation is een initiatief van de stad Leuven, KU Leuven, OCMW Leuven, KHLeuven, Groep T, LOKO, politie Leuven, provincie Vlaams-Brabant en het Leuvense secundair onderwijs.

No comments:

Post a Comment