Friday, 2 December 2011

CHRISTEL VERSCHAEREN WINT AXA WO_MEN@WORK AWARD

Director Europe Integration & Global Change Management- CIO Organization IBM , Christel Verschaeren, won gisterenavond (1/12/2011) de AXA Wo_Men@work Award.

Met de AXA Wo_Men@Work Award wordt elk jaar een bedrijfsleider (CEO, COO, CFO of lid van het directiecomité) van een in België gevestigd bedrijf of organisatie beloond. Hij of zij voert een concreet beleid inzake gelijke behandeling tussen man en vrouw — gender diversity — en zet zich persoonlijk in voor een evenredige vertegenwoordiging van mannen en vrouwen in directie- en managementfuncties.

 

Christel is een van de pioniers in het domein van de professionele gelijkheid in België. Ze is sinds 8 jaar actief in een sector waarin mannen de overhand hebben en heeft haar project uitgebreid naar de verschillende internationale sites van IBM. In 5 jaar tijd zijn 81 bijkomende vrouwen opgeklommen tot directiefuncties.

Ze zet zich reeds jarenlang enorm in voor een gezond evenwicht van vrouwen en mannen in het bedrijfsleven en verdient bijgevolg  deze titel als geen ander.


Bekijk hier haar interview en leer meer over haar visie over gender diversity en haar aanpak binnen IBM:

 

http://www.youtube.com/watch?v=jSurVQ9YpEY

 

 

No comments:

Post a Comment