Wednesday, 20 February 2013

SOFIA netwerkevent 07/03/2013 vanaf 18.30u in 's Hertogenmolens te Aarschot!

We nodigen vrouwelijke onderneemsters graag uit op onze volgende SOFIA-netwerkavond om geheel vrijblijvend kennis te maken met dit netwerk. SOFIA is een mentor-, netwerk- en vormingsprogramma voor vrouwen & management in de profitsector. Doelstelling is het creëren van professionele netwerken van en voor vrouwen. De onderzoeksgroep SEIN van de Universiteit Hasselt organiseert dit programma al ruim 10 jaar en we plannen een nieuwe cyclus in het najaar!

Programma:

18u30: Verwelkoming & ontvangst met broodjes

19.00u: Aanvang presentatie

Minder stress met Mindfulness?
Enkele praktische tips…

In een interactieve kennismakingsessie krijgen we een zicht op de oorsprong en methodiek van deze wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining en het positieve effect ervan op stress, piekeren, slapeloosheid, depressie en burn-out.
Er zal ingegaan worden op het vermogen om bewust te antwoorden op stress in de plaats van automatisch en reactief, hetgeen ze zal doen afnemen. Via korte oefeningen kunnen we de impact van deze techniek aan den lijve ervaren…
Luc Rombaut, is master in Romaanse Filologie, Bedrijfscommunicatie en Marketing (Vlerick) en bezit ook een didactisch diploma (UA). Hij is zaakvoerder van ITAM, één van de Mindfulnesspionieers in Vlaanderen.

21u: Netwerkreceptie met hapjes en drankjes

Locatie:
Dit netwerkavond zal plaatsvinden in het unieke, historische kader van ‘s Hertogenmolens te Aarschot (Demerstraat 1A, 3200 Aarschot).

Inschrijving:
Schrijf je snel in op volgende link: www.uhasselt.be/SOFIA-netwerkevent
Er wordt een deelnamekost van 30 euro aangerekend. (De factuur wordt na de activiteit opgestuurd. Kosteloos annuleren kan enkel schriftelijk t.e.m. 01/03/13)

No comments:

Post a Comment