Tuesday, 10 December 2013

5de symposium Kwalitatief Sterk

Aankondiging: 5de symposium Kwalitatief Sterk, 4 februari 2014

 

We willen u alvast uitnodigen.

 

Op dinsdag 4 februari 2014, van 10u tot 17u, organiseert het netwerk van kwalitatief onderzoekers binnen de Faculteit Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen en hetCentrum voor Longitudinaal en Levensloop Onderzoek (CELLO) aan Universiteit Antwerpen, het 5de symposium van Kwalitatief Sterk.  

 

Prof. dr. Etienne Vermeire, verbonden aan de vakgroepen Eerstelijns- en interdisciplinaire zorg en Verpleegkunde van Universiteit Antwerpen en vroedkunde en internationaal gereputeerd kwalitatief onderzoeker, zal de keynote verzorgen Is er een toekomst zonder kwalitatief onderzoek? '

 

Daarnaast zal een programma van workshops en getuigenissen over de nieuwste inzichten in het brede domein van kwalitatief onderzoek aangeboden worden.

 

Het programma en het inschrijvingsformulier worden later toegestuurd. Met deze voor-aankondiging willen we u alvast uitnodigen om deze dag te noteren in uw agenda.

 

Het symposium gaat door aan Universiteit Antwerpen, Campus Drie Eiken, Aulagebouw, Universiteitsplein 1, B 2610 Antwerpen-Wilrijk.

 

We kijken er naar uit u daar te ontmoeten.

 

Prof. dr. Dimitri Mortelmans, PHD , Faculty of Social and Political Sciences

Prof. dr. Hilde Bastiaens, PHD, Faculty of Medicine and Health Sciences

Linda Symons

Universiteit Antwerpen

 

 

Mogelijk bent u in verschillende mailgroepen opgenomen en krijgt u deze mail meermaals, onze excuses daarvoor.

 

ý  www.uantwerpen.be  

 

No comments:

Post a Comment