Tuesday, 11 February 2014

Lunchseminarie "Rhizomatische benadering" dr. Jasmina Sermijn

 

Op vrijdag 14 februari, 12-14u, zal dr. Jasmina Sermijn een seminarie geven over de rhizomatische benadering

De rhizomatische benadering heeft zowel binnen als buiten de psychologie een noemenswaardig potentieel om nieuwe onderzoeksinzichten in bestaande problematieken te verkrijgen. Op vrijdag 14 februari 2014 geeft dr. Jasmina Sermijn (Vrije Universiteit Brussel, Centre for Interpersonal, Discursive and Narrative Studies) een voorstelling van hoe zij de rhizomatische benadering heeft toegepast in haar onderzoek. Het gaat daarbij niet om "hét recept" voor het gebruik van een rhizomatische benadering in de onderzoekspraktijk, maar in de eerste plaats om de methodologische en inhoudelijke inzichten die dr. Sermijn uit haar onderzoek heeft verkregen. Er wordt daarom ook ruimschoots tijd voorzien voor vragen en discussie.

De voorstelling heeft plaats van 12u tot 14u aan de Universiteit Hasselt, Campus Diepenbeek, Agoralaan, gebouw D, lokaal A108.

Deze activiteit maakt deel uit van de thematische lijn "handicap" binnen het Steunpunt Gelijkekansenbeleid en staat open voor alle geïnteresseerde onderzoekers van het Steunpunt Gelijkekansenbeleid en de collega's van hun onderzoeksgroepen.

Aangezien een broodjeslunch voorzien wordt, is het noodzakelijk dat ieder zijn/haar deelname bevestigt voor 10/02/2014 via  stefan.hardonk@uhasselt.be.

Voor vragen met betrekking tot bereikbaarheid en toegankelijkheid van de campus kunnen jullie ook bij hem terecht.

Meer info

Contactpersoon UHasselt: 

HARDONK Stefan

No comments:

Post a Comment